BERÁNEK

24. dubna 2011 v 19:26
Pečený beránek je velikonoční atribut. K Velikonocům patří a nedovedeme si tyto svátky bez něj představit. Připraven může být na mnoho způsobů, mnoho jsem jich vyzkoušela a nevím, který recept je nejlepší. Většina z nich je totiž ověřena každoročním tradičním pečením a všechny jsou dobré. Zkouším i slané varianty a tady je jeden z nich. V podstatě je to velikonoční hlvička pečená v keramické formě:





PŘEJI VŠEM PŘÁTELŮM KRÁSNÉ, KLIDNÉ, VOŇAVÉ A SLUNEČNÉ VELIKONOCE.
 

Buď první, kdo ohodnotí tento článek.

Komentáře

1 Marie Marie | Web | 2. května 2011 v 19:19 | Reagovat

To je dobrý nápad,piškotový beránek u nás moc nejde a tenhle by se určitě zbaštil.Marie

Nový komentář

Přihlásit se
  Ještě nemáte vlastní web? Můžete si jej zdarma založit na Blog.cz.
 

Aktuální články

Reklama